NEWSletters prijava
Pire pesto

Vreme pripreme : 10 minuta
Vreme kuvanja: 20 minuta
Sastojci :
• 450 gr krompira
• 120gr Filippo Berio paradajz & rikota pesto
• 2 kašike Filippo Berio ekstra devičanskog maslinovog ulja
NAČIN PRIPREME: Isecite krompir u komade jednake veličine i ubacite u veliki tiganj sa hladnom , slanom vodom. Pustite da provri , poklopite i kuvajte 15-20 minuta, dok se potpuno ne skuva.
Iscedite krompir iz vode i dodajte Filippo Berio paradajz i rikota pesto. Umutite mikserom i začinite solju i sveže mlevenmi crnim biberom. Servirajte poprskanim Filippo Berio ekstra devičanskim maslinovom uljem .
SAVET KUVARA: Možete začiniti krompir sa bilo kojim Filippo Berio pestom. Filippo Berio klasični pesto ide dobro uz jagnjeći but.